fbpx

Grčka, Pelopones, Porto Heli

Hotel AKS Porto Heli

Hotel AKS Porto Heli je izgrađen na samoj obali mora, sa direktnim pristupom veličanstvenoj plaži koja se proteže odmah ispred njega i na samo nekoliko koraka od centra grada, što ga čini idealnim izborom za porodice i parove.

Naknade za otkazivanje: Otkaz 1-14 dana prije boravka: 40% ukupnog iznosa No-show: 80% ukupnog iznosa Rani odlazak: 80% ukupnog iznosa

Lokacija 
Hotel Aks Porto Heli se nalazi na poluostrvu Peloponez, na obali Argolidskog zaliva. Ovo je jedno od najlepših područja Grčke, sa bogatom istorijom, prirodnim lepotama i mirnim ambijentom. Hotel je udaljen oko 200 km od međunarodnog aerodroma u Atini. 

Sadržaj 
Hotel Aks Porto Heli ima četiri zvezdice i nudi raznovrsne sadržaje za svoje goste. Sadrži bazen, spa centar, teretanu, teniski teren, dečije igralište, restoran, bar i konferencijsku salu. Hotel takođe ima besplatan wifi u svim prostorijama i javnim delovima.

Smeštaj
Hotel Aks Porto Heli ima ukupno 208 soba, koje su prostrane, moderne i udobne. Sve sobe imaju klima uređaj, TV, mini bar, sef, fen za kosu i balkon sa pogledom na more ili baštu. Može se birati između standardnih, superior soba, porodičnih soba i apartmana.

Parking
Hotel Aks Porto Heli ima besplatan parking za goste hoela. Parking se nalazi ispred ulaza u hotel i ima dovoljno mesta za sve vrste vozila.

Plaža
Hotel Aks Porto Heli ima svoju privatnu peščanu plažu, koja je udaljena samo nekoliko koraka od hotela. Hotel nudi besplatne ležaljke i suncobrane za svoje goste, kao i peškire za plažu.


Opširnije

Sadržaj

Check In: 15:00
Check Out: 11:00
Internet
WiFi pristup na javnim mestima, WiFi pristup internetu
Bazen
Bazen za decu
Parking dostupan
Poslovni sadržaji
Prostor za konferencije
Usluge recepcije
24 satno radno vreme recepcije
Hrana i piće
Bar, A la carte restoran
Aktivnosti u blizini objekta
Fitness center
Dodatni sadržaj u objektu
Dečije igralište, Stoni tenis

Rezervišite svoj odmor

Proverite raspoloživost smeštaja i rezervišite svoj smeštaj po najpovoljnijim cenama.

Lokacija

Udaljenosti
Aerodrom
204 m
Plaža
10 m