fbpx

Grčka, Središnja Makedonija, Olympic Beach

Hotel Danai Hotel & Spa

Hotel Danai predstavlja luksuzan hotel, koji se nalazi na oko 450 m. od peščane plaža i jedne od najlepših u olimskoj regiji . Hotel nudi sve što vam je potrebno za uživanje u lepoti i miru , uz vrhunsku uslugu i komfor.

Naknade za otkazivanje: Otkaz 7-4 dana prije boravka: 20% ukupnog iznosa Otkaz 3-1 dana prije boravka: 30% ukupnog iznosa No-show: 50% ukupnog iznosa Rani odlazak: 100% ukupnog iznosa

Lokacija
Hotel Danai Hotel & Spa koji se nalazi na Olympic Beachu, 200 m. od centra, na oko 9km. od mesta Katerini i na oko 90 km od aerodroma u Solunu. 

Sadržaj hotela
Hotel Danai Hotel & Spa ima sve što vam je potrebno za opuštanje i zabavu. Možete uživati u spa centru koji nudi razne tretmane i masaže, bazenu sa ležaljkama i suncobranima, teretani, teniskom terenu, dečijem igralištu i animaciji. Takođe, hotel ima restoran i prodavnicu suvenira. Wifi je besplatan i dostupan je u celom hotelu.

Smeštaj 
Hotel Danai Hotel & Spa ima 62 sobe koje su moderno i elegantno uređene. Sve sobe imaju klima uređaj, TV, mini bar, sef, fen za kosu. Može se birati između standardnih soba, superior soba, junior apartmana i porodičnih apartmana. Sve sobe imaju balkon ili terasu sa pogledom na more ili vrt.

Parking 
Hotel Danai Hotel & Spa ima besplatan parking za goste hotela . 

Plaža
Hotel Danai Hotel & Spa je udaljen oko 450 m. od jedne od najlepših plaža olimpske regije. Plaža je peščana i dugačka, sa plavom zastavicom za čistoću i kvalitet vode. Ležaljke i suncobrani na plaži se mogu iznajmiti uz doplatu.


Opširnije

Sadržaj

Check In: 15:00
Check Out: 11:00
Internet
WiFi pristup na javnim mestima, WiFi pristup internetu
Bazen
Unutrašnji bazen
Parking dostupan
Usluge recepcije
Menjačnica, 24 satno radno vreme recepcije
Hrana i piće
Bar, A la carte restoran
Aktivnosti u blizini objekta
Fitness center, Spa
Dodatni sadržaj u objektu
Dečije igralište

Rezervišite svoj odmor

Proverite raspoloživost smeštaja i rezervišite svoj smeštaj po najpovoljnijim cenama.

Lokacija

Udaljenosti
Aerodrom
93 m
Plaža
480 m