fbpx

Grčka, Halkidiki, Kalithea

Hotel Aegean Melathron

Aegean Melathron je luksuzni hotel koji se nalazi se na poluostrvu Kasandra, na Halkidikiju, na obali mora , okružen zelenilom koje se pruža sve do prelepe plaže i kristalno čistog mora . Topla preporuka za porodice , prijatelje, parove ...

Naknade za otkazivanje: Otkaz 8-15 dana prije boravka: 50% ukupnog iznosa No-show: 100% ukupnog iznosa Rani odlazak: 100% ukupnog iznosa Otkaz 1-7 dana prije boravka: 100% ukupnog iznosa

Lokacija
Hotel Aegean Melathron se nalazi na poluostrvu Kasandra, na oko 9 km od letovališta Kalitea i  14 km od letovališta Hanioti. Od aerodroma u Solunu je udaljen oko 80 km. Hotel je okružen zelenilom i ima predivan pogled na Egejsko more.

Sadržaj  
Hotel Aegean Melathron ima sve što je potrebno za ugodan i opuštajući boravak. Na raspolaganju su dva otvorena i jedan zatvoreni bazen, spa centar, fitnes sala, teniski teren, mini golf, stoni tenis, bilijar, dečije igralište, animacija za decu i odrasle, restorani, barovi, prodavnica, frizer, menjačnica i još mnogo toga. Wifi mreža je dostupna i besplatna u celom hotelu. 

Smeštaj 
Hotel Aegean Melathron ima 255 soba i apartmana koji su moderno opremljeni. Sve sobe imaju klima uređaj, TV, mini bar, sef, fen za kosu, bade mantil, papuče i balkon ili terasu. Wifi je takođe dostupan u svim sobama i besplatan je za goste. Možete birati između različitih tipova smeštaja, od standardnih soba do porodičnih apartmana i vila sa privatnim bazenima.

Parking
Hotel Aegean Melathron ima veliki parking prostor koji je besplatan za goste hotela.

Plaža
Hotel Aegean Melathron ima direktan pristup prelepoj peščanoj plaži koja je nagrađena Plavom zastavicom za čistoću i bezbednost. Plaža je dugačka 300 metara i široka 50 metara. Na plaži su ležaljke i suncobrani besplatni za goste hotela. Na plaži se takođe nalazi bar .


Opširnije

Sadržaj

Check In: 15:00
Check Out: 11:00
Internet
WiFi pristup na javnim mestima, WiFi pristup internetu
Bazen
Bazen za decu, Unutrašnji bazen
Parking dostupan
Poslovni sadržaji
Prostor za konferencije
Usluge recepcije
Menjačnica
Hrana i piće
Bar, A la carte restoran
Aktivnosti u blizini objekta
Fitness center, Spa
Dodatni sadržaj u objektu
Teren za odbojku na pesku, Dečije igralište, Stoni tenis, Teren za tenis

Rezervišite svoj odmor

Proverite raspoloživost smeštaja i rezervišite svoj smeštaj po najpovoljnijim cenama.

Lokacija

Udaljenosti
Aerodrom
90 m
Plaža
150 m